Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бюст кутузова

gazeta.a42.ru

Середа, 11 грудня 2013, 11:35

В Бродах бюст Кутузова перенесуть на територію комунального підприємства

бюст кутузова

Вчора, 10 грудня, депутати Бродівської міськради ухвалили рішення перенести погруддя російському полководцю Кутузову зі скверика навпроти Педагогічного коледжу ім. М. Шашкевича на територію КП "Броди".

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Кілька місяців тому Ігор Калинець побував у Бродах, взяв участь у засіданні сесії міської ради. Він висловив вдячність депутатам за те, що одну з вулиць міста було названо в честь його покійної дружини Ірини Калинець.

Водночас Ігор Калинець був здивований, що в місті досі стоїть погруддя Кутузова. Нещодавно він звернувся до депутатського корпусу Бродівської міської ради з листом, в якому закликав установити на місці пам’ятника Кутузову монумент комусь із видатних українців.

На сесії депутати ухвалили рішення перенести погруддя на територію комунального підприємства "Броди", а в бюджеті міста на 2014 рік передбачити кошти для впорядкування території скверу. Комісії з питань духовності, освіти, молоді та спорту доручили подати пропозиції, який пам'ятник мав би бути на цьому місці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.