Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

україна-єс

lenta-ua.net

Середа, 11 грудня 2013, 12:28

Шлях європейської інтеграції буде продовжено, – Сало

україна-єс

Шлях європейської інтеграції буде продовжено. Він не зупинявся і не буде зупинятися, ми всі разом будемо йти європейським шляхом.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Олег Сало у зверненні до мешканців Львівщини.

"Звертаюся сьогодні до кожного мешканця Львівщини від імені Президента України, щоб запевнити усіх вас: Курс на європейську інтеграцію нашої держави залишається незмінним", відзначив Сало.

Очільник Львівщини розповів, реформи не зважди проводяться згідно  з цим графіком, бо будь-які реформи потребують фінансування, а коли його не має чи не вистачає, то реформи просто гальмуються.

За словами губернатора, чиновники і мешканці Львівщини спільно мають врегулювали сьогоднішній конфлікт, щоб побачити стратегію розвитку української держави на майбутнє.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Сало звільнив свого заступника Богдана Матолича, оскільки останній подав судовий позов проти мітингувальників Євромайдану. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.