Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

беркут

poltava.pl.ua

Середа, 11 грудня 2013, 13:39

Нардепи-опозиціонери закликали спалювати машини "Беркуту", – МВС

беркут

Народні депутати від ВО «Свобода» Андрій Мохник та Едуард Леонов закликали мітингувальників біля Київської міської державної адміністрації палити машини "Беркуту".

Про це інформує прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

«На заклики народних обранців громадяни кидали у співробітників міліції димові шашки, петарди, каміння, а також в 10-градусний мороз поливали їх водою з пожежних шлангів», - йдеться в повідомленні представників МВС.

У відомстві також нагадали, що подібні протиправні дії наражали на небезпеку здоров'я та життя правоохоронців, за що передбачена кримінальна відповідальність.

«Своїми незаконними діями активісти політсили провокували співробітників міліції до прийняття силових заходів самооборони», - додали у відомстві і ще раз закликають громадян не піддаватися на провокації, а також не вчиняти правопорушень.

Нагадаємо, сьогодні вночі бійці спецпідрозділів штурмували будівлю Київської адмінстрації, однак згодом силовики таки відступили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.