Правоохоронці відкрили кримінал проти головного медика Львова

Четвер, 12 грудня 2013, 12:52

Прокуратура міста Львова відкрила кримінальне провадження щодо перевищення влади та службових повноважень очільником управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимиром Зубом.

Про це повідомив представник постійної депутатської комісії медицини, освіти і соціального захисту Львівської міськради Олександр Алексєєв, пише газета "Ратуша".

Алексєєв розповів, що впродовж 2012-2013 років Володимир Зуб на медичних нарадах заявляв про потребу замінити у всіх медичних закладах лампи денного світла на діодні, незважаючи на те, що, за словами лікарів, тільки в 2012 р. лампи розжарювання цілковито замінили на економічні денні.

«Також керівник управління охорони здоров’я Володимир Зуб лобіював інтереси приватної структури під час закупівлі та заміни діодних ламп в лікарнях та поліклініках міста Львова. Головний медик нашого міста приводив керівника приватного підприємства до себе на нараду головних лікарів. А з чим пов’язано таке лобіювання інтересів, нам невідомо. Тому я звернувся до прокуратури, щоб вони дали оцінку таким діям посадовця. На цей час я знаю, що є порушена кримінальна справа та тримає досудове розслідування», зазначив Олександр Алексєєв.

Мітки: Володимир Зуб, Львівська міськрада, прокуратура