Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Четвер, 26 травня 2022, 17:30

У Червоноградському районі скерували до суду сім проваджень щодо незаконних вирубок лісу

Прокуратура Львівської області

Червоноградська окружна прокуратура минулоріч скерувала до суду 7 кримінальних проваджень за фактами незаконних вирубок лісу.

Про це повідомила пресслужба Добротвірської ОТГ Червоноградського району.

Впродовж минулого року Червоноградською окружною прокуратурою Львівської області було виявлено та скеровано до суду 7 кримінальних проваджень за фактами незаконних рубок лісу.

Крім цього, в порівнянні з минулим роком, на 14% зменшилась кількість тяжких кримінальних правопорушень (з 479 до 412). На 14% менше вчинено правопорушень проти власності (з 802 до 690), зокрема крадіжок 681 до 584 (на 14%), грабежів з 22 до 19 (на 13%). Більш ніж вдвічі зменшилась кількість незаконних заволодінь транспортними засобами (з 20 до 9).

Кількість кримінальних правопорушень проти громадської безпеки зменшилась на 32% (з 22 до 15). Втричі менше вчинено кримінальних правопорушень неповнолітніми (з 33 до 11) та на 58% менше групами осіб (з 24 до 10).

Загалом прокурори розкрили 919 кримінальних правопорушень.

Упродовж минулого року до суду скеровано 8 обвинувальних актів у бюджетній сфері, 13 – у сфері корупційних кримінальних правопорушень (проти 12 впродовж 2020 року), 8 – щодо кримінальних правопорушень проти довкілля (проти 3 у 2020 році) та 4 обвинувальні акти у сфері земельних відносин (2020 рік – 1).

Також за участі прокурорів судами було розглянуто 38 справ про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, за наслідками чого до адміністративної відповідальності притягнули 34 посадовців органів державної влади та місцевого самоврядування, серед яких: головний бухгалтер, секретар, спеціаліст, депутати місцевих рад, начальник зміни та гірничий майстер шахти, колишній працівник поліції, інспектор Червоноградського управління Головного управління ДПС у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.