Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Прокуратура Львівської області

Четвер, 26 травня 2022, 12:24

Заступника мера Червонограда судитимуть за нанесення збитків державі у мільйон гривень

Прокуратура Львівської області

В іншій справі прокурори довели факт незаконного заволодіння понад 500 тисяч гривень при будівництві полігону ТПВ у Великих Мостах. 

Червоноградська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт, в якому чинний заступник міського голови Червонограда підозрюється у скоєнні злочину, внаслідок якого державі завдавано збитків в сумі близько 1 млн грн, йдеться у пресрелізі прокуратури.

"Посадовець, перебуваючи на посаді керівника комунальної установи Сокальської райради "Центр з обслуговування закладів освіти Сокальського району" вчинив службову недбалість щодо постачання неналежної якості шкільних меблів в навчальні заклади району" – наголосили в прокуратурі.

Прокурори також завершили досудове розслідування за фактом заволодіння понад 500 тис. грн бюджетних коштів при будівництві полігону ТПВ в м. Великі Мости за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України.

Також скеровано до суду обвинувальний акт щодо колишнього голови однієї з сільських рад за обвинуваченням у службовому підробленні та зловживанні владою (ч. 1 ст. 366, ч. 2 ст. 364 КК України), за фактами підроблення рішення сесії сільської ради про передачу своїм родичам, зокрема дружині та онуку, а також іншим громадянам земельних ділянок загальною площею понад 4 га вартістю 2,7 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.