Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 13 грудня 2013, 11:22

Ситуація з блокуванням дороги в Гамаліївці спровокована ДАІ та міліцією, – Шевців

Ситуацію з начебто блокуванням дороги в селі Гамаліївка на Львівщині 26 листопада, коли працівники ДАІ не пускали автобуси з людьми до Києва, спровокувала міліція.

Про це у своїй сторінці на Facebook написав начальник управління внутрішньої політики Львівської міськради та один з організаторів львівського Євромайдану Андрій Шевців.

За словами Шевціва, ввечері, 25 листопада він отримав інформацію про те працівники ДАІ не пускають автобуси, які їдуть до Києва. Після цього він прибув до Гамаліївки та почав спілкуватися з людми, які були в затриманому автобусі.

"З їхніх слів я зрозумів, що інспектори ДАІ зупинили автобус та близько 30 хвилин повторно перевіряли документи, згодом хтось з автобуса зірвав номерний знак. За словами пасажирів, скоріш за все, це були працівники ДАІ", - повідомляє Шевців.

Коментуючи ж ситуацію із блокуванням дороги, він зазначив:

"Я особисто зауважив, що в ту та іншу сторону безперешкодно проїхав автомобіль-амбулаторія, швидка допомога, а також машина керівника Пустомитівського відділу міліції. Виникла ситуація, що хотів проїхати автомобіль мерседес-спринтер, у якому були спортсмени, котрі їхали на змагання. Та інспектор ДАІ, застосувавши жезл, заборонив цю дію водієві. У нас це викликало здивування".

На думку Шевціва, звинувачення, які йому висувають - дуже дивні, а ситуація спровокована самими ж працівниками Державтоінспеціх та керівництвом міліції Львівщини.

Нагадаємо, начальник управління внутрішньої політики Львівської міськради Андрій Шевців отримав повідомлення від правоохоронців про підозру у блокуванні транспортних комунікацій, тобто, кримінального правопорушення.

Через перекриття дороги в Гамаліївці міліція також відкрила кримінальне провадження стосовно студентів УКУ.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.