Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура львівщини

wikimapia.org

П'ятниця, 13 грудня 2013, 11:43

Слідчому прокуратури погрожують розправою – відкрито кримінальне провадження

прокуратура львівщини

Розпочато кримінальне провадження за фактом погрози та насильства щодо слідчого прокуратури Львівської області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, учора невідома особа неодноразово вчинила погрозу вбивством та насильством щодо старшого слідчого слідчого відділу прокуратури Львівської області, у зв’язку із виконанням ним службових обов’язків. На його особистий абонентський номер мобільного зв’язку надіслано SMS-повідомлення із висловлюваннями про вчинення щодо нього насильницьких дій. Крім цього, погрози розправи опубліковані на особистій сторінці слідчого прокуратури в соціальній мережі «Вконтакті».

З огляду на це, 12 грудня поточного року за вказаним фактом прокуратурою Львівській області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.345 КК України.

Проведення досудового розслідування доручено СУ ГУ МВС України у Львівській області.

Хід розслідування прокуратурою області взято на контроль.

Зазначимо, що згаданий слідчий прокуратури проводить досудове розслідування кримінального провадження, порушеного 8 грудня поточного року за ч.2 ст.161 КК України за фактом вчинення умисних дій, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, приниження національноої честі та гідності, а також непряме обмеження прав громадян за ознаками політичних переконань.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.