Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наручники

ukr.obozrevatel.com

Понеділок, 16 грудня 2013, 14:02

Правоохоронці затримали злочинну групу, яка тероризувала жителів Львівщини

наручники

Правоохоронці затримали учасників злочинної групи, які на Львівщині упродовж тривалого часу займалися розбійними нападами, вимаганнями, залякуваннями, викраданнями людей та незаконним заволодінням автотранспорту. 

Про це інформує прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області, встановили та затримали учасників злочинної групи, які у листопаді місяці, застосувавши фізичне насилля та погрожуючи вбивством, використовуючи при цьому вогнепальну та холодну зброю, викрали жителя міста Львова. Насильно утримуючи жертву, зловмисники вимагали у нього 100 тисяч доларів США, а також, щоб він передав їм частину свого «бізнесу».

Як розповів начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Василь Телиця, зловмисники заволоділи коштами в сумі 50 тис. грн., ювелірними виробами та автомобілем марки «Toyota Land Cruiser Prado» потерпілого

«Один із учасників групи, яка тривалий час тероризувала жителів області, іноземець, п’ятеро учасників мешканці Львівщини. Всі вони - раніше судимі.
Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та з огляду на суспільну небезпеку, Галицький районний суд міста Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів Василь Телиця.

За даним фактом, щодо учасників організованої злочинної групи у складі шести осіб, відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 189 (Вимагання), ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

У зловмисників вилучені речові докази. Правоохоронці встановлюють причетність затриманих до інших фактів протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.