Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ратуша

helpintourism.com

П'ятниця, 20 грудня 2013, 09:30

У Львові фасад вежі Ратуші відкриють у понеділок

ратуша

Тривають ремонтні та реставраційні роботи на вежі львівської Ратуші, проте уже готовий фасад вежі, відкриття якого заплановане на понеділок.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Ремонтні та реставраційні роботи мали закінчитись ще в жовтні цього року. Проте, як повідомив керівник підприємства «Центр комплекс», на яке було покладено виконання робіт, Олександр Хорощак, виникли непередбачені труднощі та додаткові незаплановані роботи, пов’язані із укріпленням дзвонів, на виконання яких необхідно більше часу.

«Заважають завершити ремонт погодні умови. Оглядову площадку також ще не закінчено, проте позолочено стрілки та цифри годинника. Проблеми виникли також з фінансуванням, підприємство ще не отримало жодної оплати за свої роботи», - розповів Олександр Хорощак.

Нагадаємо, на реставраційно-ремонтні роботи та реконструкцію львівської Ратуші у бюджеті розвитку Львова на 2013 рік було передбачено 1,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.