Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

innovations.com.ua

Понеділок, 23 грудня 2013, 16:57

Моршинський завод хоче видобувати більше води

ПрАТ "Моршинський ЗМВ "Оскар" хоче отримати дозвіл на видобування підземних мінеральних вод із ще одного джерела біля Моршина.  

Відповідне питання сьогодні, 23 грудня, розглядалось на засіданні комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Депутати розглядали звернення генерального директора ПрАт "Моршинський ЗМВ "Оскар" Валерія Жовніра, який звертався з проханням на погодження матеріалів для отримання спеціального дозволу на користування надрами.

Згідно зі зверненням, дозвіл передбачає видобування підземних мініеральних природних столових вод ділянки надр "Джерело Моршинське" (дерело №5) Моршинського родовища мінеральних природних столових вод, яке розташоване на північний схід від Моршин Львівської області.

Депутати більшістю від загального складу підтримали це рішення.

Нагадаємо, восени минулого року проти Моршинського заводу мінеральних вод "Оскар" здійснювалась низка дій з боку правоохоронних органів.

Зокрема, проти гендиректора заводу Валерія Жовніра порушували кримінальну справу за ухиляння від сплати податків.

Перед тим Сихівський районний суд Львова заарештував всі українські активи компанії IDS Borjomi, пов'язані з російським олігархом Борисом Березовським у відповідь на рішення Басманного суду Москви.

Представники заводу та депутати Львівської облради називали це рейдерською атакою на підприємство. 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.