Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

ua.all.biz

Понеділок, 23 грудня 2013, 18:15

Розробка вапняка у Городоцькому районі може забруднити воду - міський голова Городка

Родовище вапняків, яке збираються розробляти у Городоцькому районі Львівщини, розташоване в зоні санітарної охорони підземних джерел водозабору.  

Про це йдеться у відповіді міського голови Городка Миколи Савки на лист комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради, інформує кореспондент Варіантів.

Микола Савка відповів на лист комісії, у якому та повідомляла про звернення директора ПП "Віт" І. Худоби щодо надання гірничого відводу площею 10,3 га для розробки Довжанського родовища вапняків в Городоцькому районі Львівської області.

Як зазначив голова комісії Олексій Балицький, в листі Савка повідомляє, що запланована ділянка входить в межі другого полісу зони санітарної охорони підземних джерел водозабору, на якій не допускається закачування відпрацьованих зворотніх вод.

Однак Балицький зазначив, що лист надійшов дещо із запізненням, бо комісія вже прийняла рішення по цьому питанню і воно вже є на сайті.

Відтак голова комісії запропонував звернутись до Держгімпромнагляду у Львівській області, аби отримати інформацію по цьому питанню.

Утім, депутати пропозицію Балицького не підтримали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.