Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

radiosvoboda.org

Середа, 25 грудня 2013, 11:44

Побиття Чорновол у Захарченка називають можливою провокацією

Міліція розглядає провокацію як одну із версій нападу на активістку Тетяну Чорновол. 

Про це йдеться в офіційній заяві на сайті Міністерства внутрішніх справ. 

"Наразі у міліції розглядають декілька версій нападу на Тетяну Чорновіл. Одна з них – провокація. Адже, як відомо слідству, активістка неодноразово залишалася на ніч у Будинку Профспілок і пересувалася виключно у супроводі інших. У ніч нападу вона була одна, тож, можливо, нападники цим і скористалися", - йдеться у заяві. 

Згідно з повідомленням, кримінальне провадення щодо побиття Чорновол передали до Головного слідчого управління МВС України.

"Наразі на місці працює потужна слідчо-оперативна група на чолі із першим заступником Міністра внутрішніх справ України Віктором Дубовиком, який безпосередньо керує роботою підлеглих. Вказана подія знаходиться на контролі Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка. Процесуальне керівництво здійснюється Генеральною прокуратурою України", - йдеться у повідомленні. 

Міліція підтверджує, що в автомобілі Тетяни Чорновол був знайдений відеореєстратор, однак каже, що родичі постраждалої не віддали його працівникам міліції для встановлення причини нападу.

"До того ж, не обійшлося і без деяких народних депутатів, які прибули на місце події, і постійно втручалися у першопочаткову роботу слідчо-оперативної групи. У зв’язку з цим було прийнято рішення про повторний огляд місця події. МВС закликає родичів повернути відео реєстратор, адже він є не лише речовим доказом, а й дасть можливість об’єктивно оцінити ситуацію, яка склалася", - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, сьогодні, 25 грудня, вночі, побили відому журналістку та активістку Тетяну Чорновол. 

За кілька годин перед побиттям Чорновол оприлюднила на сайті "Української правди" інформацію про маєток міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.