Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

topdim.if.ua

П'ятниця, 10 січня 2014, 12:36

Перший аукціон з продажу прав оренди сільськогосподарських земель державної власності пройшов на Львівщині

земельна ділянка

На Львівщині відбувся перший на території області аукціон з продажу прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

Про це повідомила прес-служба Державного агентства земельних ресурсів України. 

Організатором проведення земельного аукціону виступило Головне управління Держземагентства у Львівській області.

В результаті проведення аукціону було реалізовано права оренди двох земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 40 гектарів. Із переможцями укладені середньострокові угоди оренди цих земельних ділянок строком на 7 років.

Також в області продано право оренди земельної ділянки площею 25 га, розташованої на території Хоробрівської сільської ради (за межами населеного пункту) Сокальського району Львівської області та земельної ділянки площею 15 га, розташованої на території Тетевчицької сільської ради (за межами населеного пункту) Радехівського району Львівської області.

Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 36,93 тис. гривень. Загалом за період користування орендарями цих земельних ділянок до місцевих бюджетів нараховано 258,51 тис. гривень.

Фінансування підготовки лотів, організація та проведення земельних торгів здійснювалося за рахунок коштів Державного бюджету України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.