Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

промисловість

panoramio.com

П'ятниця, 10 січня 2014, 14:05

На Львівщині рекультивують 86,4 гектарів земель для створення індустріальних парків

промисловість

Визначено території підприємств площею 86,4 га для рекультивації, на яких планується створення індустріальних парків9.01.2014на головну

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відповідно до розпоряджень голови Львівської ОДА Олега Сала, затверджено технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації та подальшої передачі до комунальної власності Новороздільської міської ради та Яворівської районної ради земельних ділянок ДП “Новояворівське державне гірничо-хімічне підприємство “Сірка”, ДП Новояворівське державне підприємство “Екотрансенерго” для ведення виробничої діяльності. Йдеться про ділянки загальною площею 40 га.

Також розпорядження стосується й земельної ділянки загальною площею 46,4 га Роздільського державного гірничо-хімічного підприємства “Сірка”.

Довідка. Індустріальний парк - це спеціально організована для розміщення нових виробництв територія, забезпечена енергоносіями, інфраструктурою, необхідними адміністративно-правовими умовами, керована спеціалізованою компанією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.