Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шпиталь Шептицього

П'ятниця, 10 січня 2014, 15:15

Будинок на вул. Озаркевича, 4а є нововиявленою пам’яткою архітектури, – Онищенко

шпиталь Шептицього

Будинок на вул. Озаркевича, 4а визначений нововиявленою пам’яткою архітектури, тому ТзОВ «Розвиток нерухомості» не повинно було розпочинати будь-які будівельні роботи на об’єкті.

Про це повідомила начальник управління охорони історичного середовища Львівської місради Лілія Онищенко, передає прес-служба ЛМР.

Про це власника будинку ТзОВ «Розвиток нерухомості» було повідомлено.

 «ТзОВ «Розвиток нерухомості» мало відкоригувати попередні проектні рішення, які були опрацьовані до визначення згаданого об'єкту як нововиявленої пам'ятки архітектури», - зазначила Лілія Онищенко.

Нагадаємо, сьогодні, 10 січня, о 7.00 на вулицю Озаркевича, 4, заїхала техніка і забудовник почав розбирати пам'ятку архітектури.

Нагадаємо, на Озаркевича, 4 нардеп-регіонал Володимир Зубик планує звести забудову. Водночас шпиталь Шептицького є пам'яткою архітектури, історії та містобудування, тому забудовник не має права зносити або руйнувати ці приміщення, але має берегти або ж відновлювати.

Ухвалу, яка узаконила надання земельної ділянки під забудову на вулиці Озаркевича 4-а Володимиру Зубику, у червні підписав міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.