Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

різдвяні святкування на левандівці

прес-служба лмр

П'ятниця, 10 січня 2014, 15:48

Близько 3 тисяч людей відвідало святкові заходи на Левандівці

різдвяні святкування на левандівці

Під час новорічних та різдвяних свят 29 грудня, а також 2, 3 та 9 січня у парку «Левандівський» проходив святковий проект «На повітряній більше снігу!», під час якого були присутніми майже 3 тисячі гостей. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Розпочався захід з урочистого відкриття ялинки 29 грудня. За словами старожилів цього району, востаннє ялинку тут ставили ще 1953 року. Впродовж наступних днів усі, хто прийшов на новорічно-різдвяні святкування до Левандівського парку, змогли взяти участь у руханках, забавах, поспівати і потанцювати, помилуватися альтернативними ялинковими прикрасами, шопками. Також для гостей свята на сцені виступали музичні колективи та вертепи, які дарували різдвяний настрій та тепло. Левандівська громада згуртувалася, готова відроджувати традиції і завойовувати славу гостинного та цікавого району», - розповіла Ірина Магдиш, менеджер культурних проектів управління культури ЛМР.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.