Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прокуратура

vestnik.in.ua

П'ятниця, 10 січня 2014, 16:11

30 львівських посадовців відповіли за неправомірне втручання у підприємницьку діяльність у 2013 рокці

прокуратура

У Львові за неправомірне втручання у підприємницьку діяльність до відповідальності притягнуто 30 посадовців в 2013 році.

Такими є результати розгляду 20 подань, внесених прокурорами у 2013 році на адресу органів місцевого самоврядування та контролю, повідомляє прес-служба прокуратури міста Львова.

Останніми торік проводилась невиправдано значна кількість перевірок суб’єктів господарювання, більше третини з них були позаплановими та здійснювались без законних на те підстав.

При цьому, органами прокуратури Львова виявлялися факти застосування штрафних санкцій до підприємців за відсутності достатніх даних про вчинення ними правопорушення.

Водночас, мали місце випадки, коли звернення суб’єктів господарювання щодо отримання адмінпослуг та документів дозвільного характеру уповноваженими органами розглядались із порушенням встановлених законом строків або ж взагалі залишались без розгляду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.