Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дизель

tsn.ua

Понеділок, 13 січня 2014, 10:49

Правоохоронці затримали двох чоловіків за крадіжку 150 літрів дизпалива

дизель

У Жовківському районі працівники Державтоінспекції виявили факт крадіжки близько 150 літрів дизпалива.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

23-річний молодик зі спільником поцупив пальне на підприємстві, де він працює. Каністри із краденою соляркою чоловіки завантажили до салону автомобіля Ford.

Коли зловмисники повертались додому, їх зупинили працівники Державтоінспекції.

У салоні легковика правоохоронці помітили чималу кількість пластикових каністр. Водій розповів, що перевозить у них солярку, щоправда, пояснити походження цього вантажу так і не зміг.

Про те, що пальне крадене, правоохоронці дізналися від пасажира. 18-річний юнак розказав, що допомагав товаришу вантажити каністри з дизпаливом. Водій автомобіля працює на одному з державних підприємств і, власне, здійснив крадіжку.

Працівники ДАІ одразу ж викликали до місця події слідчо-оперативну групу. Автомобіль, у якому перевозили дизпаливо, а також водія та пасажира було доставлено до райвідділу міліції. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини крадіжки.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.