Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Гірняк

Середа, 15 січня 2014, 15:53

Депутат міськради Гірняк скуповував нерухомість на Озаркевича, аби перепродати її теперішньому забудовнику

Володимир Гірняк

Депутат Львівської міськради Володимир Гірняк має безпосередній стосунок до скандалу довкола руйнування приміщення лічниці Шептицького на Озаркевича, 4.

Саме його фірма скуповувала нерухомість в УГКЦ, аби згодом перепродати її теперішньому забудовнику ТОВ «Розвиток нерухомості», пише видання iPress.ua.

За інформацією видання, 11 січня 2008 року будівлі за адресою Озаркевича,4, а саме приміщення котельні, гаражу та приміщення стерилізаційної (власне це і є будівля старої лічниці Шептицького), загальною площею 341,8 кв м, перейшли у власність ПП "Акватер" на підставі договору купівлі-продажу.

Ця фірма пов’язана з депутатом міської ради цього та попереднього скликання Володимиром Гірняком (фракція "Україна Соборна"), пише видання, посилаючись на джерела.

Попри те, що пан Гірняк заперечує свою причетність до цієї справи, простежити зв’язок доволі легко. Засновником ПП "Акватер" є ТзОВ "Світ мрій", одним із двох засновників якого є Володимир Гірняк.

12 червня 2008 року "Акватер" перепродав приміщення новому власнику - ТзОВ "Розвиток нерухомості". Вартість покупки - 75 806 грн,тобто, грубо кажучи, трохи менше 222 грн за метр квадратний. Цього ж дня, тобто 12 червня "Розвиток нерухомості" купило ще кілька приміщень за адресою Озаркевича, 4, а саме: два гаражі, службове приміщення водіїв, приміщення складу та приміщення овочесховища.

Нагадаємо, фірму-забудовника, яка поруйнувала легендарну лічницю Шептицького пов'язують з нардепом-регіоналом Володимиром Зубиком.

До слова, руйнівник лічниці до того ж бізнесово пов'язаний з компанією «!ФЕСТ».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.