олександр ковальчук,  15 січня 2014

Планктон Євромайдану

ВО "Майдан"

Львівські жидомасони почали активно зливати Євромайдан.

У складі ініціативної групи, що можливо колись утворить львівську організацію ВО "Майдан" більше політики, ніж студентів та громадських діячів.

Але й вони (студенти і громадські діячі) ходять та сидять під якимсь конкретним львівським політиком.

Немає місця під тим євромайданним сонцем лише незмінній ведучій Євромайдану Софії Федини.

Її вигнали з раю. І хто б міг подумати, що на таку гадість рідній патріотці здатна ВО "Свобода".

Напевне мститься бідній дівчинці за спаплюжену честь Юри Михальчишина.

Варіанти продовжують цикл свого милосердя до навколишніх євромайданівців і вже на першій фотографії цього матеріалу можна побачити як Софія Федина обіцяє революційними, молодими грудьми долати верховіть віків заради падіння режиму Януковича.

А на цьому відео Софія Федина не погоджується з політичним рішенням політиків про створення ініціативної групи, але обіцяє не бути провокатором Євромайдану.

З думкою Федини погоджується й занадто пасивний громадський активіст Олег Кузан.

"Свобода" особисто не повідомила його персоні про таке ініціативне щастя і Кузан навіть не знає, і не здогадується, що його віруси туди могла занести ударівка Юринець.

Кузан довго робить вигляди, що не особливо роздупляється у такій ситуації і тому він не може співати такі пафосні осанни Євромайдану, як це робить вже згадана Софія Федина.

Наслідує свого підударівського товариша і студентський віце-мер Львова Євген Филипець. Йому також нічого не повідомили про ініціативне щастя від "Свободи" і він також нічого не знає про нормальну бабу Юринець.

У Євгена Филипця простежується звичка наслідувати наслідування. Протеже Добродомова косить під Дмитра Євгеновича і є у тому щось від греко-католицької звички косити під свого наставника продовжуючи його справу.

А як геометрично розташувалась голова Филипця між зіківськими квадратиками.

Ніхто нічого не знає, але усі з усім погоджуються. Федина світиться від щастя згадуючи усі правильно наголошені склади у своїх вірно вимовлених словах.

Ще більше палає Федина на словах подяки Удару за паритетність Кузана та Филипця. І вже зовсім вона жбухає на романтичних епізодах власного вигнання з Євромайдану, що автоматично зробило її євромайданною великомученицею, як і співачку горлом Руслану.

Ще більше здивований такий ефектом Кузан ще більше відкрив свого здивованого рота.

А Филипець навіть витягнув язика на таких романтичних слинках.

Федина, зважаючи на таку чоловічу увагу, увійшла в азарт і полізла на рожен. Вона розповіла сльозливу історію про те, як якесь свободівське бидло назвало її студентів стадом та прагматично запропонувала розібрала сцену львівського Євромайдану, щоб щодня не платити декілька тисяч одному молодому члену Фронту Змін, а також учаснику ініціативної групи на букву Б.

Апогеєм її гетеросексуальної любові до патріотизму став жовто-блакитний манікюр на її співочих нігтиках.

Не дивує такий креатив тільки Володимира Кондзьолку, який схожу, ніяк не може оговтатись від ожеледі на дрогобицьких трасах.

Хоча, схоже, що Филипця така вертихвістна поведінка Федини надихнула на нові та далекосяжні наполеонівські звершення (так він особливо подібний на Добродомова).

Федина ще трохи повагалась теплими подружками Леонардо ДіКапріо і злила усю правду про кривду "Свободи", хоча саме на цьому відео Кузан та Филипець не захотіли зливати усю правду про Юринець.

Активний злив Євромайдану його пасивними членами може бути успішно зарахований і вони можуть розкуто та погордливо дивитись у вічі нових страхів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.