Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт колій

railway.lviv.ua

Середа, 22 січня 2014, 10:01

Львівзалізниця торік капітально відремонтувала 70 кілометрів колії

ремонт колій

Львівська залізниця модернізувала 9,97 км колії, провела капітальний ремонт на 69,2 км залізничних шляхів, охопила середнім ремонтом 71,3 км колії у 2013 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Також колійники замінили 38 комплектів стрілочних переводів та відремонтували ще 80 таких комплектів.

Таким чином, колійникам Львівської магістралі вдалося не лише суттєво зменшити кількість незадовільних кілометрів – на 65,4 км порівняно з відповідним показником 2012 року, але й зменшити кількість попереджень про обмеження швидкості руху – на 53 попередження (16% до показника 2012 року).

Крім цього, торік працівникам служби колії вдалося суттєво зменшити кількість місць тимчасового відновлення безстикової колії, наявність яких впливає на плавність руху поїздів. У 2013 році таких ділянок стало на 10% менше.

Протягом 2013 року колійники капітально відремонтували 15 залізничних переїздів, а два переїзди обладнали автоматичною світлофорною звуковою сигналізацією (це переїзди поблизу станції Мукачево - під’зна колія №200 у Закарпатській області та 6 кілометр перегону Коломия-Гвіздець на Івано-Франківщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.