Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДПСУ

http://ukr.obozrevatel.com

Четвер, 31 травня 2012, 09:29

Податкова видаватиме ключі електронного підпису швидко і безкоштовно

Процедура отримання платником безкоштовного ключа електронного цифрового підпису займатиме не більше 25 хвилин. Про це повідомляє прес-служба Державної податкової служби України.

Вчора, 30 травня, Голова Державної податкової служби Олександр Клименко презентував акредитований Центр сертифікації електронних ключів, що працюватиме  у складі ДПСУ.

«Громадян у цьому Центрі та його регіональних відділеннях обслуговуватимуть 150 кваліфікованих фахівців, які пройшли відповідне навчання. Ми гарантуємо не тільки швидкість, але й якість сервісу – унікальні криптографічні модулі українського виробництва пройшли всі державні експертизи та забезпечують надійний захист інформації», - наголосив Олександр Клименко.

Крім того, він повідомив, що працюватиме розгалужена мережа пунктів видачі та реєстрації електронних ключів – 26 відділень в обласних центрах та 11 в Києві. Податкова служба має намір до кінця року відкриті такі установи і в районних центрах, інших великих містах.

Для платників всі сервіси, що запроваджуються в податкових установах, будуть безкоштовними, - підкреслив Голова ДПСУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.