Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

закони

versii.cv.ua

Субота, 25 січня 2014, 19:49

Влада готова внести зміни до законів, прийнятих Радою 16 січня

закони

Влада готова внести зміни до законів, прийнятих Верховною Радою 16 січня.

Про це після переговорів між владою та опозицією щодо ситуації в країні повідомив перший заступник глави Адміністрації президента Андрій Портнов.

За словами Портного, влада та опозиція буде спільно працювати "над досягненням компромісу по цих законах і внесенням змін до тих законів, щодо яких ми знайдемо політичний консенсус".

Також Портнов повідомив, що створиться робоча, яка змінить законодавство про референдум, аби через референдум повернутися до Конституції зразка 2004 року.

Нагадаємо, сьогодні відбувся черговий етап переговорів між представниками влади (президент Янукович, міністр юстиції Лукаш, глава адміністрації президента Клюєв та його заступник Портнов) та опозиції (лідери опозиційних партій Кличко, Яценюк та Тягнибок) щодо ситуації в країні. Лукаш повідомила, що Янукович запропонував Яценюку посаду прем'єр-міністра, Кличку - віце-прем'єр-міністра. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.