Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Понеділок, 27 січня 2014, 11:55

Ми продовжуємо працювати, – Сало

сало олег

Очільник Львівщини Олег Сало заявив, що він та його команда продовжує працювати і будуть робити все для комфорту людей.

Слова Сала передає прес-служба Львівської ОДА.

«Події, які стались не тільки в нашій області, а й по всій Україні – це не означає, що ми не повинні працювати», – сказав голова Львівської ОДА Олег Сало.

Відбуваються щоденні наради щодо забезпечення нормальної життєдіяльності Львівщини, зокрема роботи усіх оперативних служб у зв’язку з погіршенням погодніх умов.

«1,2 млн.грн. ми скерували на дороги, на підсипання доріг. Механізми працюють, піщано- соляними сумішами забезпечені. Можу запевнити громадян, що ми працюємо, ми надаємо всі послуги і все, що від нас залежить як від влади, ми все будемо робити, щоби люди себе комфортно почували», – розповів Олег Сало.

За його словами, Львівщина займає перше місце за рівнем соціальних виплат. «По зарплатах, по пенсіях … 74 млн.грн. було виплачено», – запевнив Олег Сало.

Нагадаємо, 23 січня у Львові захопили обласну державну адміністрацію, а Сала змусили підписати заяву про звільнення. Водночас Сало згодом просив відкликати свою заяву, адже, як він пояснив, підписав заяву під загрозою фізичної розправи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.