Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Вівторок, 28 січня 2014, 15:19

Сало просить захоплювачів ОДА дати можливість працювати адміністрації

сало олег

Голова Львівської ОДА Олег Сало просить мітингувальників, які блокують приміщення адміністрації, надати можливість державним органам влади виконувати свої повноваження.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як розповів Сало, особливо важлива діяльність ОДА у питаннях формування та виконання бюджету області та забезпечення її життєдіяльності. 

"Пам’ятайте, що від роботи органів виконавчої влади залежить вчасна виплата зарплат, пенсій соціальних виплат незахищеним верствам населення, забезпечення навчального процесу у школах, дитячих садочках, надання вчасної медичної допомоги, роботи житлово-комунальної сфери тощо", сказав Сало.

Нагадаємо, 23 січня у Львові захопили обласну державну адміністрацію, а Сала змусили підписатизаяву про звільнення. Водночас Сало згодом просив відкликати свою заяву, адже, як він пояснив, підписав заяву під загрозою фізичної розправи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.