Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

wz.lviv.ua

Середа, 29 січня 2014, 12:53

У Львівській облраді молодики в масках вчинили провокацію, – Свобода

львівська ода

Вчора ввечері, 28 січня, у Львівській обласній раді відбулася провокація, яку вчинили агресивні молодики у масках.

Так вчорашні події в адмінбудинку на Винниченка, 18 прокоментував голова фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Андрій Холявка, передає прес-служба партії.

"На третьому поверсі зібралися на нараду депутати (вони цілодобово чергують в будинку) та представники Народної самооборони, які приступали до охорони третього поверху, де розміщені кабінети керівництва, апарату та депутатських комісій облради. Молодикам в масках на другому поверсі це не сподобалося і вони почали вигукувати, що хтось хоче захопити обласну раду тощо", – зазначив депутат.

За словами Холявки, Львівській обласній раді нема сенсу захоплювати приміщення, яке їй належить, в якому працюють керівництво, апарат, депутати обласної ради, що мають вільний доступ до будинку ради.

"Обласна рада того ж дня, коли проголосувала за визнання влади Народної Ради, ухвалила рішення про повернення приміщень, орендованих ОДА, а також рішення, яке врегульовує присутність громадських активістів в адміністративному будинку на Винниченка, 18 (створення пункту обігріву). Якщо хтось вирішив, що тут не можуть перебувати депутати обласної ради, то ці люди явно не на боці національного спротиву", – сказав Холявка.

Нагадаємо, вчора ввечері мітингувальники і комендант Львівської ОДА Андрій Соколов повідомили про спробу захоплення ОДА депутатами-свободівцями. Спроба була невдалою, а свободівці були заблоковані на третьому поверсі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.