Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

інфаркт

tsn.ua

П'ятниця, 31 січня 2014, 11:49

Екс-голова Перемишлянської РДА Петро Бучок отримав інфаркт

інфаркт

Днями колишній голова Перемишлянської РДА, районної ради, а також екс-мер Перемишлян Петро Бучок отримав інфаркт.

Про це в інтерв'ю газеті "Високий замок" повідомив голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук.

"На днях отримав інфаркт Петро Бучок — колишній голова Перемишлянської РДА, райради, екс-мер Перемишлян. Зібралося купа незадоволених під його хатою, цілу ніч кричали, перестрашили жінку, онуків. Ясна річ, що завжди є незадоволені. Але хто більше за нього зробив доброго для Перемишлян?", розповів Писарчук. 

Коментуючи економічний бойкот бізнесу членів ПР на Львівщині, Писарчук зазначив: " Це дикість. Я це засуджую, криком кричу. Коли цькують людей — це точно не європейський шлях! Це комунізм найгіршого взірця! Що це за демократія така, люди добрі, та схаменіться! Я засуджую, коли в Донецьку б’ють представників “Свободи”, але люди на сході довше жили в іншій системі координат. А ми ж європейці! Якщо людина не порушує закон, вона має право, яке їй дав Господь Бог, Конституція, робити чи вірити в те, у що хоче."

Нагадаємо, вчора мітингувальники пікетували бізнес депутата облради Олега Баляша, який запевнив, що не є членом Партії регіонів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.