Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

негода

zz.te.ua

Понеділок, 3 лютого 2014, 10:01

Рух на трасі Київ-Чоп відновлено

негода

Вчора, 2 лютого, було відновлено рух на ділянці траси Київ-Чоп від міста Броди до села Хватів.

Про це Варіантам повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

"Враховуючи складні погодні умови та зміну напрямків і швидкості вітру (до 16 м/с) для забезпечення проведення робіт з розчистки доріг від снігу за зверненням Служби автомобільних доріг у Львівській області Управлінням ДАЇ ГУ МВС України у Львівській області тимчасово обмежено рух автомобільного транспорту з 15.00 31 січня до 17.30 2 лютого на міжнародній дорозі державного значення М-06 “Київ-Чоп” на ділянці від м. Броди до с. Хватів (440-460 км)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора, 2 лютого, рух транспорту на автодорозі Н-17 «Львів-Радехів-Луцьк» (на ділянці від Радехова до межі Волинської області) - повністю відновлено.

Нагадаємо, 31 січня у зв’язку зі складними погодними умовами було тимчасово обмежено рух транспорту на ділянці автомобільної дороги М-06 «Київ-Чоп» – 440-460 кілометри – від міста Броди до села Хватів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.