Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

податки

dniprograd.org

Понеділок, 3 лютого 2014, 14:27

Міндоходів стурбовані закликами підприємців не платити податки

податки

ГУ Міндоходів у Львівській області висловило стурбованість щодо закликів в окремих засобах масової інформації до підприємців регіону призупинити сплату податків.

 

Про це йдеться у повідомленні ГУ Міндоходів у Львівській області.

"Несплата цих платежів поставить під загрозу фінансування соціальної сфери, виплату заробітних плат і пенсій, добробут усієї громади", нагадують в Міндоходів.

"Необхідно розмежовувати політику та економічні процеси. Ми не маємо права допустити, щоб криза політична переросла у кризу економічну. Міністерство доходів і зборів України було і залишається поза політикою та працює у штатному режимі. Вважаємо, що заклики до несплати податків не є інструментом для вирішення політичних конфліктів. Прийнятний лише один шлях – шлях діалогу і порозуміння", йдеться у повідомленні.

У Міндоходів повідомили, що сплата податків є обов’язком, який закріплений низкою законодавчих актів. Таким чином, за їх несплату передбачено відповідальність.

Нагадаємо, сьогодні Комітет підприємств Львівщини з підприємцями оголосили про несплату деяких податків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.