Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Варіанти.net

Четвер, 31 травня 2012, 15:00

Львівська міськрада та «Львівська політехніка» стали учасниками EUniverCities

Львівська міська рада та Національний університет «Львівська політехніка» підписали Меморандум про участь у Європейській мережі міст та технологічних університетів EUniverCities. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Меморандум засвідчує участь міста Львова та Національного університету «Львівська політехніка» в EUniverCities.

«Ми маємо прекрасних, здібних людей, молодих науковців, студентів. Це наше майбутнє. Якщо ми не скористаємося цим потенціалом, ми перетворимося на «зборщиків». Цього допустити не можна», - наголосив проректор з наукової роботи Національного університету «Львівська політехніка» Зорян Піх.

Як розповіли в Інституті міста, експерти EUniverCities допоможуть проаналізувати наше інноваційне та наукове середовище. Також на основі цього ж дослідження стане можливим сформувати додаткові завдання для діяльності Львівського центру інновацій.

Нагадаємо, мережа EUniverCities має на меті налагодження обміну досвідом та знаннями з європейськими науковцями, можливостей залучення досвіду, фахівців та розробок університету до економічних процесів в місті, зміцнення репутації університету та міста в Європі, залучення провідних науковців до вирішення питань міста, впровадження інноваційних розробок для ефективного економічного росту, налагодження співпраці з іншими містами та діячами і вирішення проблем міста на загальноєвропейському рівні з залученням досвіду європейських експертів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.