Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пограбування

micto.cz

Середа, 5 лютого 2014, 09:55

Мешканця Стрийщини засудили за пограбування

пограбування

Днями в законну силу вступив вирок Стрийського міськрайонного суду щодо 50-річного чоловіка, який пограбував мешканця Закарпатської області. 

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Заява про грабіж надійшла до Стрийського міського відділу міліції 2 липня 2013 року. 35-річний мешканець Закарпатської області повідомив, що на околиці міста невідомий чоловік наніс йому декілька ударів в обличчя та силоміць вирвав з його рук чоловічу сумку. В барсетці знаходились документи та триста доларів США.

Оперативники карного розшуку міськвідділу міліції встановили зловмисника. Грабіжником виявився 50-річний мешканець одного зі сіл Стрийського району. До цього випадку чоловік не мав неприємностей із Законом.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), визнав повністю та щиро розкаявся. Шкоду, заподіяну потерпілому, він відшкодував повністю.

Врахувавши всі обставини справи, суд прийшов до висновку, що виправлення обвинуваченого можливе без ізоляції від суспільства. Тож призначив чоловікові покарання у вигляді 4 років позбавлення волі та звільнив його від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 2 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.