Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

бюджет

p-p.com.ua

Середа, 5 лютого 2014, 12:02

Львівська міськрада завтра розгляне бюджет міста на 2014-й рік

бюджет

Завтра, 6 лютого, відбудеться пленарне засідання сесії Львівської міської ради. Одним із основних питань засідання буде затвердження бюджету міста на 2014 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Дуже важливо, щоб усі депутати міської ради в четвер були у Львові. Ми зобов’язані прийняти бюджет, щоб місто могло нормально функціонувати, щоб всі бюджетники отримали заробітну плату, щоб утримання міста відбувалось належним чином. Я розумію, що багато депутатів зараз знаходяться за межами міста. Тому звертаюсь до усіх депутатів міської ради з проханням бути присутніми в четвер о 10 год на сесії, опрацювати і проголосувати бюджет, а також питання, які надзвичайно важливі для нормального функціонування міста. Ми не можемо прогнозувати, якою буде ситуація за 3-5 днів, але місто Львів повинно показати приклад якісної і зорганізованої праці.
Активно працювала бюджетна комісія, дуже серйозний об’єм роботи опрацьований з іншими комісіями. Якщо депутати будуть присутні, я переконаний, що бюджет буде проголосований», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.