Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бал

lwr.com.ua

Середа, 5 лютого 2014, 14:29

Благодійний бал проведуть у Львові у День закоханих

бал

14 лютого у Будинку вчених (вул. Листопадового Чину, 6) благодійний фонд «Аваль-Віта» та група волонтерів проведуть Благодійний бал Любові та аукціон.

Зібрані кошти використають для придбання обладнання у львівську комунальну міську дитячу клінічну лікарню, повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Бали завжди уособлювали найшляхетнішу традицію – благодійність. Кошти, отримані з благодійної програми балу та аукціону, підуть на придбання обладнання в Комунальну міську дитячу клінічну лікарню м. Львова, а саме: аналізатора мікропланшетного GBG ChroMate 4300 та автоматичного промивача планшетів StatFax 2600, які є дуже потрібними для лікарні та дадуть змогу вчасно діагностувати різноманітні захворювання, оскільки на сьогоднішній день імунологічні дослідження є одними з найбільш інформативних із сучасних методів діагностики», - зазначили організатори заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.