Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

гроші

vinnitsaok.com.ua

Середа, 12 лютого 2014, 11:27

Фінінспектори Львівщини у січні повернули державі майже 7 млн грн

гроші

Держфінінспекція у Львівській забезпечила усунення майже 7 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів, з яких майже 5,7 млн грн склали порушення, виявлені у попередні роки.

Про це повідомила прес-служба Держфінінспекції у Львівській області.

Загалом до бюджетів, бюджетних установ, організацій та підприємств надійшло майже 1,2 млн грн фінансових ресурсів. Відшкодовано і поновлено 5,8 млн грн незаконних, нецільових витрат та недостач.

Правоохоронним органам передано матеріали 7 контрольних заходів, проведених працівниками держфінінспекції. Як наслідок, правоохоронці розпочали 9 досудових розслідувань, у тому числі 8 – за результатами контрольних заходів, проведених за ініціативою держфінінспекції.

За допущені фінансові порушення 84 працівників підприємств, установ та організацій притягнуто до адміністративної відповідальності, 19 – до дисциплінарної та матеріальної відповідальності. Ще 7 осіб звільнено із займаних посад.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.