Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

голуб

animalworld.tumblr.com

Вівторок, 18 лютого 2014, 09:32

У Львові відбудеться виставка декоративних голубів і ярмарок декоративного птахівництва

голуб

23 лютого у приміщенні торговельно-виставкового комплексу ТзОВ «Шувар-Експо» (вул. Чукаріна, 4-б, 3 поверх) відбудеться обласна виставка декоративних голубів та ярмарок декоративного птахівництва.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Організаторами є Львівський обласний клуб декоративного голубівництва та комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді».

«Метою проведення виставки є популяризація декоративного голубівництва серед дорослих мешканців та школярів області, знайомство із досягненнями селекції у галузі голубівництва, можливість отримання естетичного задоволення від споглядання унікальних птахів – декоративних голубів та консультацій щодо особливості умов їхнього утримання», - зазначили організатори.

На виставці буде експонуватися більше 60 порід та кольорових форм декоративних голубів вітчизняної та зарубіжної селекції. Виставка працюватиме у неділю 23.02.2014р. з 10.00. до 15.00 год.

Вхід на виставку безкоштовний.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.