Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сланцевий газ

Вівторок, 18 лютого 2014, 16:55

Сало створив сланцеву робочу групу

сланцевий газ

У Львівській ОДА утворено робочу групу з моніторингу реалізації Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки “Олеська” між державою Україна, компанією “Шеврон Юкрейн Б.В.” та ТзОВ “Надра Олеська”.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Сала.

Таким чином, Департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА має забезпечити координацію та підготовку матеріалів для розгляду на засіданнях робочої групи.

Співголовами робочої групи призначено голову ОДА Олега Сала, голову Львівської облради Петра Колодія та посадовця департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Земислава Новікевича.

Нагадаємо, 3 жовтня, депутати Львівської обласної ради погодили угоду про розподіл вуглеводнів в межах Олеської площі між компаніями Chevron і ТОВ "Надра Олеська".

Крім цього, компанія "Шеврон Юкрейн Б.В." приступить до робіт на Олеському ділянці сланцевого газу не раніше третього кварталу 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.