Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

зубик

pro-vincia.com.ua

Четвер, 20 лютого 2014, 17:35

Нардеп Зубик вийшов з фракції Партії регіонів

зубик

Народний депутат Володимир Зубик покинув фракцію Партії регіонів.

Про це він повідомив в коментарі черкаському виданню "Прочерк".

"Нам небайдужа доля України! Сьогодні ми офіційно склали свою думку в заяві, яка найближчим часом буде оприлюднена у ЗМІ. В заяві ми закликаємо всіх своїх колег з Верховної Ради зібратися сьогодні на екстреному засіданні з порядком денним з такими питаннями: повернення до парламентсько-президентської республіки та створення коаліційного уряду", –додав Володимир Зубик.

Нардеп розповів, що наразі 25 депутатів-«регіоналів» готові вийти з фракції Партії регіонів, про що й засвідчують у заяві.

– Заява набирає чинності, як тільки буде оприлюднена в ЗМІ. Крім мене, з фракції виходять також черкаський мажоритарник Валентин Ничипоренко. Також зараз розмовляю з Бобовом, не виключено, що він теж вийде. З новими депутатами (черкаськими, – ред.) я не контактую, але, думаю, вони теж тверезомислячі люди, – сказав Володимир Володимирович.

Нагадаємо, нардеп Володимир Зубик є причетний до фірм "Інтергал-Буд" та "Розвиток нерухомості", яка мала будувати торгівельний комплекс на вул. Озаркевича, 4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.