Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

площа Ринок

thisisukraine.org

Четвер, 20 лютого 2014, 17:58

У Львові невідомий чоловік стріляв у людей на площі Ринок

площа Ринок

Сьогодні на площі Ринок у Львові невідомий чоловік влаштував стрільбу з пістолету.

Про це повідомив журналіст Всоволод Поліщук у соцмережах.

«Хвилин 10 тому просто на Ринку зловили хлопа, який стріляв в бік людей на бічній вуличці. Здається, ні в кого не влучив, але обойма повністю вистріляна. Пробував прикинутися "самообороною" (так пояснював наявність пістолета), але забагато очевидців стрілянини», - написав Поліщук.

Секретар міської ради Павлюк разом із кількома людьми повели чоловіка в міську раду, щоб люди у яких цілився чоловік не влаштували самосуд.

«Підійшов секретар міської ради Павлюк, разом з людьми з Самооборони і звичайними перехожими повели в будівлю міської ради - ті, в чий бік були постріли, мали велике бажання його там і розшматувати», - розповів Поліщук.

У розмові з журналістом Варіантів Поліщук повідомив, що він не був присутній при стрілянині, проте бачив пусту від пуль обойму в пістолеті чоловіка і чув свідчення 10 людей у яких цілився чоловік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.