Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

правий сектор

topwar.ru

Неділя, 23 лютого 2014, 13:55

"Правий сектор" вимагає заборонити діяльність регіоналів та комуністів на Львівщині

правий сектор

"Правий сектор" вимагає від членів Народної ради Львівщини та її голови Петра Колодія заборонити на території області діяльність Комуністичної партії України та Партії регіонів і їхньої символіки

Відповідна заява за підписом керівника «Правого сектора» Львівщини Артема Луцака оприлюднена на сторінці організації в соцмережі Вконтакте.

Організація заявляє, що відповідна вимога має бути виконана якнайшвиде, оскільки це дозволить досягти миру на Львівщині.

"Правий  сектор" розцінює ці партії злочинними, адже вони "вчинили військові злочини проти громадян України та винні у смертях Героїв Майдану".

"Їхню діяльність на території області можна розцінювати, як злочинну. Вона дестабілізує ситуацію в регіоні й призвела до масового повстання українців", йдеться у заяві. 

Нагадаємо, 3 лютого низка райрад Львівщини заборонили або розглядали питання про заборону діяльності Партії регіонів та Комуністичної партії України на території своїх районів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.