Новини

Економіка

харчова продукція

харчова продукція

reaction.org.ua

На Львівщині у січні 2014 року випуск харчової продукції скоротився на 25%

Понеділок, 24 лютого 2014, 10:47

На Львівщині у січні 2014 року порівняно із січнем 2013 року випуск харчової продукції скоротився на 25,0%.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Зокрема можна відзначити падіння обсягів виробництва борошномельно-круп’яної промисловості (на 1,5%), виробництва хліба, хлібобулочних виробів (на 7,5%), виробництва молочних продуктів(на 11,0%), виробництва напоїв (на 13,5%), виробництва олії та тваринних жирів.

В той же час підвищилось виробництво м’яса та м’ясних продуктів на 12,5%, з перероблення та консервування фруктів і овочів – на 14,0%, з перероблення та консервування риби, ракоподібних та молюсків – на 26,3%.

У січні 2014 року відносно січня 2013 року обсяг промислової продукції на виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів зменшився На 31,3 %.

На підприємствах текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів обсяг промислової продукції у січні 2014 року порівняно із січнем 2013 року зменшився на 9,7%.

На підприємствах з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності відносно січня 2013 року випуск промислової продукції скоротився на 5,4%.

Водночас, на підприємствах з виробництва хімічних речовин і хімічної
продукції у січні 2014 року обсяг виробництва збільшився на 9,9%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.