Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олексій Балицький

Вівторок, 25 лютого 2014, 12:39

Депутат-свободівець підготував проект про заборону Львівською облрадою ПР та КП

Олексій Балицький

Діяльність місцевих осередків Комуністичної партії України та Партії регіонів на території Львівської області пропонує заборонити депутат Львівської обласної ради Олексій Балицький.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У відповідному проекті рішення зазначено:

«Керуючись частиною другою статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Львівська обласна рада вирішила:

1. Заборонити на території Львівської області діяльність місцевих осередків Комуністичної партії України та Партії регіонів як таких, що суперечать національним інтересам та порушують права і свободи громадян України.

2. Звернутися до головного управління юстиції в Львівській області з пропозицією зняти з реєстрації місцеві організації Комуністичної партії України та Партії регіонів.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В.Пісного».

Нагадаємо, раніше "Правий сектор" закликав Колодія та Народну раду заборонити діяльність регіоналів та комуністів на території Львівщини. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.