Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

autoconsulting.com.ua

Вівторок, 25 лютого 2014, 17:55

З Межигір'я зник автомобіль-символ фашистської Німеччини

В екс-резиденції Віктора Януковича біля таблички "Horch 855 Special Roadster" не має вказаного автомобілія, вартість якого стоновить 2 млн. доларів.

Про це повідомляє autoconsulting.com

В Межигір'ї не виявилося автомобіля Horch 855 Special Roadster, хоча біля порожнього місця на автостоянці є відповідно табличка.

Ним пишаються навіть у музеї виробника – Audi. Таких автомобілів було випущено всього 7 штук в період з 1935 по 1939 рік. (в табличці в гаражі Януковича значився 1935 рік). І на такому автомобілі їздило вище керівництво нацистської Німеччини.

На інформаційній табличці в гаражі Януковича Horch 855 Special Roadster підписаний як 1935 року. Експерти сумніваються в цій даті. Цього року його тільки представили на автосалоні. А випускали в 1936-1939 рр., – йдеться в музеї Audi. Швидше за все в інформаційній табличці помилка, або Янукович десь розшукав найперший екземпляр Horch 855 і тоді у нього був найцінніший екземпляр в світі.

Нагадаємо, Віктор Янукович покинув свою резиденцію, а зараз його оголосили в розшук. Також резиденцію повернули у державну власність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.