Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Янукович

П'ятниця, 28 лютого 2014, 16:30

Янукович клянеться, що не має жодної власності та рахунків за кордоном

Віктор Янукович

Екс-президент України Віктор Янукович під час прес-конференції у Ростові-на-Дону заявив, що ніколи не мав жодної власності та рахунків за кордоном.

"Я публічна людина, все, що у мене було – було задекларовано", – сказав Янукович.

"Я є офіційним власником будинку в Межигір'ї з 1999 року. Кучма мені дозволив там жити. Потім були два укази Кучми та Ющенка, які передали мені цей будинок у вічне користування. Цей будинок був дуже старий, я його відремонтував. Коли прийшла нова влада, вони мене хотіли виселити, але потім з'явилась пропозиція його купити. Я продав все, що у мене було і купив його за 3 мільн. 200 тисяч доларів" – зазначив він.

Інші приміщення на території Межигір'я Янукович орендував, щоб виконувати обов'язки президента. Також екс-президент жалівся, що не міг "літати в повітрі".

Янукович під час прес-конференції запевнив, що незабаром міжнародні адвокати будуть скоро звертатись в суди, оскільки це не власність України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.