Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

kolo.poltava.ua

Понеділок, 3 березня 2014, 13:55

Вчора на Львівщині горіло два автомобілі, а сьогодні ще один

пожежа

Вчора, 2 березня, у Львівській області рятувальники двічі ліквідовували пожежі в автомобілях, а сьогодні вночі було загорання ще одного автомобіля.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДСНС у Львівській області.

2 березня о 18:38 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «Peugeot» у с. Мацошин Жовківського району. Рятувальникам вдалося оперативно ліквідувати займання та врятувати автівку від знищення вогнем. Внаслідок пожежі пошкоджено панель салону, бампер, передні фари, решітку радіатора. Пожежу ліквідовано о 18:59.

Того ж дня о 21:41 рятувальники отримали  повідомлення про пожежу в автомобілі «Audi-80» в м. Червоноград по вул. Сокальська, 26. Пожежу ліквідували до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів за допомогою первинних засобів пожежогасіння. Вогнем знищено акумулятор, пошкоджено частково електропроводку.

3 березня о 03:29 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про пожежу в автомобілі «Nissan Maxima» у м. Львові по вул. Комарова, 2.  На момент приїзду рятувальників вогонь повністю охопив транспортний засіб. Внаслідок пожежі знищено автомобіль. Пожежу ліквідовано о 03:47.

Причини загорань та сума завданих збитків від пожеж встановлюють фахівці правоохоронних органів.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.