Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Артем Луцак

П'ятниця, 7 березня 2014, 14:45

Правий сектор розбиратиметься зі своїми представниками, які вчиняють протиправні дії

Артем Луцак

ГО Правий сектор заборонив показувати своїм учасникам посвідчення чи носити символи, аби уникнути спекуляцій.

Про це на прес-коференції повідомив уповноважеий центрального проводу "Правого сектора" на Львівщині Артем Луцак, передає кореспондент Варіантів.

"У зв'язку з частими повідомленнями про те, що під іменем Правого сектора здійснюють різноманітні незаконні дії, організація тимчасово вирішила призупинити дію посвідчень Правого сектора", – зазначив Артем Луцак.

Зокрема, Луцак заперечив причетність членів організації під час блокування адміністрацій ринків "Привокзальний" і "Торпедо". Навіть, якщо це були дійсно учасники Правого сектра, то їх дії не координувалися з організацією.

Також Артем Луцак розповів про дії Сашка Білого (Олександр Музичко). Луцак ні звинуватив, ні виправдав Музичка.

"Сашко Білий, є координатором Правого сектору по Західній Україні. Не варто зважати на те, що крутять про нього на російському ТБ. Це стара кагебешна практика. Озброєні тітушки в Харкові наробили набагато більше, ніж Білий у Рівному", – додав уповноважеий центрального проводу "Правого сектора" на Львівщині Артем Луцак.

Нагадаємо, 15 березня ГО Правий сектор ухвалить статут політичної партії, а лідер організації Дмитро Ярош візьме участь президентських виборах.

Крім того, Правий сектор закидав піротехнікою узбіччя біля консульства у Львові, вітаючи Генконсульство Російської Федерації у Львові з відкриттям Олімпіади у Сочі.

Також, 15 лютого у Львові група молодих людей увірвалася в приміщення Палацу спорту «Україна», де відбувався концерт українського гурту «Тінь сонця».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.