Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт львів

http://dpsu.gov.ua

Субота, 8 березня 2014, 11:24

Росіського політика і журналіста прикордонники не пустили в Україну

аеропорт львів

7 березня прикордонники у міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відмовили у в’їзді на територію України двом громадянам Російської Федерації, які прибули з Внуково.

Про це повідомила прес-служба Львівського прикордонного загону. 

Так, під час проведення співбесіди, стало відомо, що ці особи мали намір відвідати місто Мукачево та відсвяткувати день народження друга.

Але, у ході поглибленого аналізу було з’ясовано, що громадянин України до якого вони нібито їхали, не підтвердив мети їхньої подорожі.

Також, встановлено, що один з них є заступником голови комітету Тюменської обласної Думи РФ, а другий – професійним фотожурналістом.

Прикордонники встановили, що основною метою візиту в Україну цих росіян було зібрати негативний матеріал про події в Україні, та в подальшому його використати під час Конгресу в рамках молодіжного форуму «Молодь Росії», що підтверджувалося відрядженням, яке знайшли прикордонники в одного з них.

Окрім цього, росіяни не змогли підтвердити наявного фінансового забезпечення. Даних громадян Російської Федерації не було пропущено через державний кордон та одразу було повернуто тим самим рейсом у Росію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.