Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

стадіон україна

vk.com

Вівторок, 11 березня 2014, 16:50

Через конфлікт з Прем'єр-лігою "Карпати" можуть не грати у весняній стадії чемпіонату

стадіон україна

Якщо конфлікт з Прем'єр-лігою не вирішиться, то ФК "Карпати" не гратимуть у весняній стадії футбольного чемпіонату Україну.

Про це розповів відомий експерт Ігор Циганик, передає "Футбол 24".

"У "Карпат" є проблема із заявкою новачків, Прем’єр-ліга заборонила це робити львівському клубу. Офіційне пояснення – несплата "Карпатами" членських внесків,- каже Циганик. - Хоча, за моєю інформацією, "зелено-білі" не сплачують лише внески на функціонування Прем’єр-ліги. За роботу суддів, Федерації та інші витрати вони оплачують. Просто перераховують кошти не на рахунок Прем’єр-ліги, а ФФУ".

"Прем’єр-ліга вважає це порушенням і заборонила "Карпатам" заявляти гравців. Хоча Федерація їх зареєструвала. Як наслідок, львівський клуб змушений платити гроші цим гравцям, оскільки контракти зареєстровані, але заявити їх не вправі. Це нонсенс. Наскільки мені відомо, якщо ситуація не вирішиться, то "Карпати" не гратимуть у весняній стадії чемпіонату", розповів Циганик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.