Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка

volynnews.com

Вівторок, 18 березня 2014, 11:10

У Львові міліція викрили кишенькового крадія

крадіжка

Вчора, 17 березня, близько десятої години вечора до співробітників Залізничного районного відділу міліції звернулась жінка із заявою про крадіжку. 

Як повідомляє львівське міське управління міліції, крадіжка трапилась під час проїзду в маршрутному таксі.

В той же час працівники карного розшуку Львівського міського управління міліції, перебуваючи на службі, помітили особу з підозрілою поведінкою. На зупинці громадського транспорту чоловік приглядався до кишень та сумок перехожих. Помітивши дівчину, яка щойно закінчила розмову по мобільному телефону та поклала його до сумки, чоловік рвучко направився за нею у переповнене маршрутне таксі.

«Ми прийняли рішення слідувати за ним, оскільки мали підозри, що чоловік замислив викрасти чуже майно», - розповів начальник оперативно-пошукового сектору Львівського міського управління міліції Андрій Гребінка. Міліцейський досвід зробив своє діло – за деякий час прогнози правоохоронців справдились. Із транспорту, оглядаючись, чоловік вже вийшов з чужим телефоном.

Цього ж дня встановили особу кишенькового крадія. Ним виявився 27-річний місцевий безробітний. Речовий доказ, мобільний телефон «Samsung Galaxy», у зловмисника вилучено. На цей час відкрито кримінальне провадження за статтею 185 КК України (крадіжка). Мінімальне покарання, яке передбачає санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі до 850 гривень, максимальне - позбавлення волі на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.