Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

volynnews.com

Четвер, 27 березня 2014, 11:39

У Львові міліціонери спалили 65 кілограмів наркотиків

наркотики

26 березня львівські правоохоронці знищили 65 кілограмів наркотичних засобів серед яких були такі важкі наркотики, як героїн, амфетамін та метадон.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

Окрім того, було спалено близько 2 кілограми канабісу (марихуани), понад 61 кілограм макової соломки, 62 грами героїну та 10 грам метадону. Не дійшло до «споживачів» 9,5 літрів прекурсорів та 40 кілограм сировини.

Як зазначив т.в.о заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Олексій Душейко, вартість спалених наркотичних засобів становить близько 750 тисяч гривень.

«Наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги або прекурсори, які вилучаються у особи, яку підозрюють у вчиненні протиправних дій опечатують, скріплюють печаткою ОВС та відправляють в НДЕКЦ при ГУМВС для проведення відповідних експертиз. Після завершення слідства у кримінальному проваджені суд приймає рішення про знищення наркотичних засобів, яке відбувається за участю комісії», - розповів Олексій Душейко.

Він також відмітив, що востаннє наркотики знищували шляхом спалення у серпні 2013 року. Тоді було вилучено та знищено 66 кілограмів наркотичних засобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.